Avokat gjerman për shqiptarët

Unë jam Avokat i specializuar për cështjet penale. Në qoftë se ju keni nevoj për një Avokat me eksperiencë,që t’iu mbroj kudo që ndodheni në Republikën Gjermane, tek unë jeni në adresën e duhur. Unë jam avokat prej 20 vitesh dhe prej 16 vitesh i specializuar dhe certifikuar për cështjet penale. Unë kam mbrojtur me mijëra çështje penale për klientët e mij dhe kam arritur rezultate shumë të kënaqshme. Eksperienca dhe çertifikatat e mia përfshijnë çështjet penale si prsh : çështjet me problematikë të substancave narkotike(droga), grabitjet (vjedhjet), vjedhje banesash (shtepiash) , vrasje, dëmtimet fizike, plagosje, çështjet me zyrën e të huajve (qëndrimi në Gjermani, dokumentat), aksident me makinë, mbajtje (zotërim) droge, bizenes me drogë, shfrytëzim prostitucioni, përdhunim, divorc martese etj. Avokat penal për raste arrestimi dhe paraburgim të menjëhershëm.
Së bashku me gruan time shqiptare (nga Tirana), e cila është njëkohësisht dhe asistente avokatije e shkolluar në këtë drejtim, mundohemi te bëjmë me të mirën për klientët tanë dhe familjarët e tyre.

Mua mund të më kontaktoni 24 orë (në rastet urgjente) në gjuhën shqipe, nëpërmjet numrit të telefonit: +49 15754790071